menu

Pedicure Beyoutiffeet & More te Lier, een portret

Tekst: Coach Tineke

Tiffany is gespecialiseerd voetverzorgster en schoonheidsspecialiste in haar eigen zaak Beyoutiffeet & More te Lier. Haar specialisatie is medisch pedicure waarbij ze instaat voor de verzorging en preventie van voetproblemen, huid- of nagelaandoeningen. Daarnaast kun je ook bij Tiffany terecht voor esthetische verzorgingen zoals manicure, gellak, spa manicure of pedicure, lash lift met kleuring, wimperverlenging, ontharingen en gelaatsverzorgingen.

In 2015 startte Tiffany met haar eigen zaak, eerst gespecialiseerd in medische voetverzorging, daarna uitgebreid met extra schoonheidsbehandelingen. “Ongeveer 10 jaar geleden heb ik een verkeersongeval gehad, waardoor ik mijn toenmalige job als zorgkundige niet meer kon uitoefenen. Het fysieke heffen en tillen werd te zwaar. Dus ben ik op zoek gegaan naar iets anders en heb ik mij omgeschoold tot medisch secretaresse, want ik wou graag in de zorgsector blijven werken. Ik deed dan hoofdzakelijk administratief werk in een ziekenhuis. Maar ik voelde dat ik nog iets miste, het menselijk contact en persoonlijke verzorging. Dus ben ik mij opnieuw gaan bijscholen tot gespecialiseerd voetverzorgster, maar ik had ook interesse in gelaat, manicure, wimpers… En zo is dat eruit voort gevloeid.”

Een behandeling is pas af als alle probleemzones zijn opgelost."

Bij Beyoutiffeet & More krijgen je voeten extra veel aandacht, tijd en verzorging. Als erkend medisch pedicure behandelt Tiffany allerlei voetproblemen van klein tot groot, maar ook voor een ontspannen spa pedicure kun je hier terecht. “Mijn doel is om voeten terug mooi te maken, in optimale conditie en pijnvrij. Naast de standaard pedicure, ben ik ook gespecialiseerd in diabetische voetproblemen, reuma, ingegroeide nagels, nagelreconstructie, schimmelnagels, beugels,... Het is heel uitgebreid en persoonlijk afgestemd op de klant. Een behandeling is pas af als ik alle probleemzones heb aangepakt. Ik neem ook voldoende tijd per klant en probeer zoveel mogelijk verlichting te bieden. Het geeft enorm veel voldoening dat ik mensen terug kan helpen, daarvoor doe ik het. Je kunt een medische pedicure niet vergelijken met een esthetische pedicure. Ik behandel echt alle voet-, nagel- en huidproblemen totdat het opgelost is. Dat vertrouwen stellen de klanten ook in mij, hier stappen ze pijnvrij buiten.” 

Daarnaast bezorgt Tiffany haar klanten ook stralende ogen en wimpers dankzij de lash lift, wimperkleuring of -verlenging. “Ik werk met de one by one en Russian volume technieken. Bij de one by one fixeer ik telkens één haartje op een eigen wimper voor een natuurlijk effect. Bij Russian volume plaats ik een wimperwaaier of trosje van 2 tot 6 per eigen wimper voor extra volume. Maar dat is niet voor iedereen weggelegd, uw eigen natuurlijke wimpers moeten dat ook toelaten. Veel mensen vragen zich af hoe ik dat toch doe, al dat fijne werk met de wimpertjes te plaatsen. Maar ik doet dat gewoon zo graag, en het geeft mij zelfs ook een rust. Tijdens de behandeling zorg ik dat de klanten ook comfortabel liggen, want het duurt toch wel een tijdje. Hoewel ik continu aan de wimpers aan het prullen ben, zijn er ook mensen die zelfs in slaap vallen.”

Ontspannen en persoonlijke verzorgingen in een gezellige huiselijke sfeer."

Voor de gelaatsverzorgingen heeft Tiffany gekozen voor het Belgische merk Body & Bess waarbij de producten op natuurlijke basis zijn. “Ik heb eerst de producten zelf getest en ze zijn fantastisch. Het zijn heel erg pure producten, op basis van frambozen, niet getest op dieren en parabeenvrij. Plus het is een Belgische firma, wat ik ook wel belangrijk vind in deze tijd. Ik werk met de verschillende lijnen, naargelang het huidtype en op anti-aging. In de luxe verzorging zit echt alles, van een grondige reiniging, peeling, masker, warme compressen tot extra vitamines, ampullen en ontspannen gelaatsmassage. Het zijn heel aangename en persoonlijke verzorgingen in een gezellige huiselijke sfeer. Ik zorg dat alles erop voorzien is om ook tot rust te komen, rustige muziek, een aangenaam geurtje, lekker warm,... en ervoor zorgen dat de klanten comfortabel liggen.”

“Mijn klanten leggen ook veel vertrouwen in mijn handen. Ze merken dat ik gespecialiseerd ben in wat ik doe, dat ik werk met kwalitatieve producten en de behandelingen ook in orde zijn. Probleemzones worden ook echt aangepakt. Ik stel hen op hun gemak en dring ook zeker niets op. En ja, luisteren naar de klanten. Zodat ze even hun verhaal kunnen doen, als ze dit willen. Sommigen komen puur om te ontspannen, en vallen zelfs in slaap. Ik ben zelf een heel rustig type en straal dit ook uit op mijn klanten. Ook tijdens de verzorgingen kom ik tot rust en mijn klanten voelen dit zeker ook. Er is niks dat hen dan nog kan storen.”

Ontdek onze kennismakingsdeals voor nieuwe klanten, die een eerste keer met mooie korting kunnen langs gaan bij Tiffany van Pedicure Beyoutiffeet & More te Lier (Spreet 53).

BOEK JE AFSPRAAK
bij BeYoutifeet & More
BEOORDELING SCHRIJVEN
Deel je ervaring met onze andere klanten

Verder lezen

Messenger logo
Chat